aktuality

Dárkový voucher

V našem studiu lze zakoupit dárkový voucher, který stačí aktivovat do 2 měsíců od jeho zakoupení! Výše kreditu je možná dle platných cen na našem webu (záložka ceník) v závislosti na zvolený tip kreditu se všemi jeho výhodami!

Dárkový voucher lze zakoupit na recepci studia případně objednat emailem jeho elektronickou podobu.

Voucher lze také zakoupit v plné hodnotě pouze jedné lekce jako třeba dárek kamarádce 😊. Případně na lekce 2 nebo maximálně 3. Pak je hodnota přesně v ceně objednaných lekcí.

Od 28.02.2022 H.E.A.T. PROGRAM v našem studiu !!!

Fitness program H.E.A.T. (H igh E nergy A erobic T raining) vychází z nejpřirozenějšího lidského pohybu – chůze.

Prostřednictvím tohoto programu zlepšíš fyzickou kondici, zhubneš, posílíš kardiovaskulární systém. H.E.A.T. lze využít i v přípravě sportovců ke zlepšení kondice nebo např. k rychlejší regeneraci.

Cvičení probíhá za doprovodu motivující hudby, používají se různé techniky chůze. Vzhledem k tomu, že se do pohybu zapojují i paže, jde o komplexní cvičení celého těla.

H.E.A.T. Program je vhodný pro VŠECHNY bez rozdílu. Chůze totiž není tak náročná jako běh a nezatěžuje klouby. Pozitivně působí na oběhový systém, snižuje riziko kardiovaskulárních onemocnění a optimalizuje krevní tlak.

Od 17.1.2022 přijímáme kartu Multisport jako formu úhrady v našem studiu.

Platit tímto způsobem lze všechny lekce z našeho rozvrhu v délce trvání 55/60 minut. Pokud by se to na některou ze speciálních lekcí nevztahovalo, bude zřetelně označena.

Úhrada lekce bude umožněna po předložení karty společně s dokladem totožnosti.